Taller fanalets de reis

 

El taller de fanalets de reis és una activitat nadalenca pensada per a què els nens i nenes, puguin gaudir creant un fanalet personaitzat de reis la nit de la cavalcada. És una activitat infantil de nadal dirigida a totes les edats, de manera que es podrà crear de manera individual o en família.
 
El fanalet de reis és l’element que ajudarà a que tots els nens i nenes puguin il·luminar el camí de l’arribada dels reis mags. És per això, que l’hauran de portar a la cavalcada i encendre d’espelma per a fer aquest passadís il·luminat, i que els reis mags d’orient puguin veure la llum del camí que han de recórrer.
 
BBactivities ha preparat un taller de fanalets de reis molt especial, i és que disposem d’una plantilla exclusiva, dissenyada amb un troquel únic per a bbactivities. És per això, que els nostres fanalets de nadal no són com qualsevol altre, sinó que l’estètica està molt cuidada, i els nens podran decorar i personalitzar el fanalet de la manera que més els agradi. Els oferirem un munt de materials diferents per a què puguin fer les seves creacions.
 
El taller de fanalets infantils és una proposta fantàstica per a fer en el mes de desembre, quan els ajuntaments, escoles, biblioteques i altres entitats preparen les activitats de nadal per als nens.
 
Aquest taller de fanalets infantils s’inclou dins del catàleg de tallers infantils de nadal, que ens podeu demanar si és el que esteu buscant.

Taller fanalets de reis
Taller fanalets de reis
Taller fanalets de reis