Els oficis

Els oficis és la nova activitat que us presenta bbactivities. Una activitat divertida i atractiva, on els nens i nenes gaudiran a través del joc simbòlic i el joc compartit.

De petits sempre hem somiat que voldrem ser de grans. Hem passejat pels carrers de la ciutat i hem interactuat amb els comerços. Hem volgut imitar els adults.
De petits hem volgut jugar a ser cuiners, comerciants i a ser els vertaders protagonistes. Hem pensat que la millor opció era donar l'oportunitat als més petits a gaudir i interactuar amb els diferents oficis.

BBactivities ha escollit realitzar l'activitat dels oficis perquè és un tema de la vida quotidiana, que els nens veuen dia a dia i que permet aprendre i descobrir el món que els envolta.

En aquests racons podran jugar, deixar de banda estereotips i desenvolupar nous conceptes a través de la interacció amb els materials així com desenvolupar actituds i hàbits. A més a més, serà molt ric el joc interactiu entre els nens i nenes, que els ajudaran a desenvolupar habilitats socials.

A través del joc, el nen entrarà en contacte directe amb situacions reals i del seu entorn més proper, de manera que podran elaborar la seva pròpia representació mental.

Així doncs, deixarem que els nens i nenes deixin de volar la seva imaginació pel seu món imaginari i s'ompli de fantasia.
 

Els oficis