Caricaturista

Per a sorprendre a tots els convidats amb una idea original, contractar una caricaturista per a festes és ideal per un aniversari, casament, comiats, festa de carnestoltes, castanyada, Nadal, o qualsevol altra celebració. Els caricaturistes de festes són els encarregats de dibuixar al públic per després regalar-los aquestes divertides caricatures en blanc i negre, o color. 
En cas que vulguis contractar a un caricaturista per a festes professional, és important que tingui un bon tracte amb la gent. També és bona idea preguntar-li quantes caricatures pot fer en una hora i veure algun dels seus treballs, d’aquesta forma podràs saber quina experiència té.
A Animarius comptem amb caricaturistes per a festes molt agradables en el tracte, que dibuixen als convidats amb sensibilitat, per ressaltar els atributs físics d’una forma simpàtica i que ningú es vegi desfavorit. Els seus anys d’experiència els hi permeten dibuixar en una hora fins a 20 caricatures en blanc i negre, i que tots quedin sempre contents.

Caricaturista
Caricaturista
Caricaturista