Notícies

Festa de Halloween

Festa de Halloween

 
Festa de Halloween

S'acosta una data esperada per a molts de nosaltres, la gran nit de Halloween. A tots els nens els agrada aquest dia perquè és una festa molt divertida. La decoració no és gens elegant, sinó tot el contrari, força terrorífica i els nens van vestits amb disfresses que fan bastant por.
En el nostre primer post, anem a mostrar-vos diferents idees per a realitzar les típiques carbasses de halloween, d'una manera diferent i econòmica, perquè la decoració en la teva festa de halloween sigui sorprenent.

Carbassa de Halloween de paper:
Per aquesta manualitat es necessita: cartolina i un llaç o corda. Retalla trossos de cartolina com es veuen a la següent imatge. Tots els trossos han de ser de la mateixa mida. Quan ja tinguis tot tallat, anem a perforar els extrems de les tires amb una perforadora, si no disposes de perforadora, es pot realitzar amb un punxó .. Després, tallem una cinta, fem un nus en un dels extrems i fiquem tots els trossos de cartolina que hem retallat per l'altre extrem.
Ara anem a passar l'altre costat de la cinta per dins dels forats de l'altre extrem de paper fent un nus. Ha de quedar com una mena d'arc. A continuació només cal separar els trossos de cartolina com pots veure a la imatge, i afegir algun detall. Per exemple un full o un llaç a dalt de la carabassa, perquè aquesta quedi més bonica. Ja tenim la nostra carabassa de paper, per decorar la nostra festa festa particular de halloween.

Calabaza de papel para fiesta de halloween
 


 Portavela Halloween taronja:

Una idea molt divertida, pot ser utilitzar taronges per fer porta espelmes amb forma de carabassa. Aquesta manualitat és molt senzilla, només has de buidar la taronja, fer-li la forma que més t'agradi i introduir la vela.
En les següents imatges veuràs algunes mostres de les diferents formes que es poden fer. És només qüestió d'imaginació.

Decoración Fiesta Halloween
 

 Des bbactivities&events, et desitgem un feliç Halloween. Esperem que aquest post t'hagi servit per aconseguir una original decoració a la terrorífica nit dels morts.